Tovább a tartalomhoz Tovább a lábléchez

Gyorsbillentyűk listája

Támogatók, partnerek

ACG reklámügynökség

Az ACG reklámügynökség számára elsődleges cél, hogy szakmai tudásával fontos társadalmi kezdeményezéseket támogasson. Kerületben működő cégként már korábban is több helyi lakosságot segítő kampányhoz csatlakozott.
Az ügynökség a Hegyvidéki ONvédelem Program kommunikációs feladatainak ellátásával segíti a kezdeményezés sikerességét.

Szerencsejáték Service Nonprofit Kft.

A Hegyvidéki ONVédelem Program megvalósulásához hozzájárult a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. által nyújtott adomány.

MediaSmart Hungary

A médiatudatosság fejlesztését megcélzó nemzetközi project magyarországi képviselője. A hazánkban 2007 óta jelen lévő Médiatudor program célja az ismeretterjesztés, a virtuális világ veszélyeinek és a lehetséges megoldásoknak a bemutatása.
A MediaSmart Hungary az országban elsőként szervezett a pedagógusok részére térítésmentes, akkreditált pedagógusképzést a médiatudatosság jegyében. Továbbá oktatási segédanyagokat készít, tréningekkel és kortássegítő programokkal járul hozzá a médiatudatosság hazai terjesztésében.
A Hegyvidéki ONvédelem Programban a pedagógusképzés mellett a szakmai hátteret biztosításában is szerepet vállal.

Hegyvidéki Önkormányzat

A Hegyvidéki Önkormányzat több sikeres, társadalmi célú kampányt is készített már, ilyen volt például a ZebraFest közlekedésbiztonsági kampány a gyerekek védelme érdekében. Mivel napjainkban a biztonságos internetezés jelenti az egyik legnagyobb kihívást, ezért az Önkormányzat elhatározta, hogy programot indít a szülők, a pedagógusok és a gyerekek tájékoztatására és médiatudatosságra való nevelése érdekében.
A Hegyvidéki ONvédelem Program nem csak tájékoztat, hanem konkrét megoldásokat is ajánl, de képzéseket és átfogó kommunikációs kampányt is magában foglal annak érdekében, hogy minden gyerek biztonságban legyen a netvilágban.